Преводач

Lucya-Bags

Вход

„Лусиа Багс“ ЕООД

Предметът на дейност на фирмата се изразява в производство  на дамски и мъжки чанти. Това обхваща създаването на моделите, разработване на кройките, технологийте и изработка на изделията.

Фирмата вече е наложена марка на българския пазар, като качеството на продукцията й се води изцяло от световните модни тенденции. Създаваме ПРОДУКЦИЯТА от най-добрите материали и с помоща на МНОГО ДОБРИ специалисти. Стремим се продуктите ни да се харесват и да допълват характера на хората, които ги носят. Още със своето основаване неизменният принцип на работата ни е максимално задоволяване на изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като коректен партньор, както към своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.
Фирмата разполага с магазин В гр.ПЛОВИВ на БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 84. Надяваме се да харесвате продуктите, които правим, защото няма лесен път към клиента. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 123

За повече информация относно нашите продукти и раличните модели дамски чанти, които предлагаме, моля разгледайте нашата Продуктова галерия.

Powered by EXCOM EOOD
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd